This page can be translated using the Google tool as all linked pages here Top left corner.

 

ERFAREN KREATÖR SÖKER JOBB

 

 

Jag har en lång och bred erfarenhet från mekanisk kommunikation, det vill säga att kommunicera med hjälp av ord och bild. Som kreatör och kommunikatör.

Vare sig ni vill kalla jobbet copywriter, art director eller originalare. Jag har gjort det. Och jag har gjort det bra.

Själv är jag prestigelös och jobbar lika gärna med att göra original som med helheten, vilket kanske är min specialitet. Det kallas helikoptersyn och det är så jag försöker se saker och ting. Jag är fortfarande hur nyfiken som helst och har inga problem att jobba självständigt eller i grupp. Visst har jag erfarenhet, men då jag lever efter inställningen att varje uppdrag är som att börja ett nytt uppdrag på grund av omständigheter, målen, valet av media eller annat har det sina alldeles egna och väldigt speciella krav. Erfarenheten hjälper mig därför mer att undvika redan gjorda misstag än att göra nya - och självklart gäller detsamma för eventuella succéer.
Därför tycker jag att vad man gjort är alltid mindre intressant än vad man kan göra. Jag har sällan jobbat med den sorts kunder eller uppdrag som ger priser i reklamtävlingar, det gör inte mina resultat mindre värda. För jag jobbar för en kund och det är kundens förväntningar som helt avgör varje jobbs värde.

Jag tror jag erbjuder ett mervärde oavsett vad jobbet kallas. Jag vet att jag erbjuder erfarenhet, kunskap, ödmjukhet inför uppgiften. Jag är alltid villig att lära från vad jag gjort och gör. Jag sätter mig snabbt in i saker och ting och ser mig själv som effektiv. Det är inte konst jag jobbar med, utan uppdrag åt andra.

För mig handlar kommunikation om omdöme, något som vanligtvis ökar med erfarenhet. Det handlar om lyhördhet inför krav, behov och önskemål både från avsändare och mottagare. Innehåll kommer alltid både i design och övrigt före yta, inte tvärtom som tyvärr alltför ofta är fallet.

Jag diskuterar gärna uppdrag, men söker allra helst ett mer permanent jobb då jag saknar att jobba med andra som inspirerar, kritiserar och förbättrar mig.

Jag vet vad jag är bra på och vad jag är dålig på och jag står för båda. Det är inte att sälja mig själv jag är bra på utan på att göra verktygen som hjälper andra göra jobbet.

Just nu; från och med nov 11, jobbar jag; mestadels med webb (design, utveckling, e-lösningar), logodesign och bildbearbetning/foto m m på Distanssupport i Kalmar.


Lindy Lindh

PS. jag flyttar gärna för rätt jobb, så det är inga problem för mig.


Något att tänka på för arbetsgivare, utanför boxen... Läs mer: >>>


ARBETSPROVER: Ni kan välja att se en del arbetsprover från de olika områden jag har jobbat med,  
-som bildspel picture show of samples
-eller i urval med kommentarer
link to the Gallery


Vad jag kan tillföra ett jobb:


what can I add to a job

Information och fakta finns i mitt CV:
CV in English
English CV
Programkompetens >>

 
Jag har samlat några tankar kring
kommunikation och reklam
här,
med mer läsning för den intresserade:

thoughts on communication
kylskåpsfilsofi Kylskåpsfilosofi - länk till bildspel Kylskåpsfilosofi
Det senaste

to the latest

KONTAKT: info@lindy.se
(adressuppgifter - CV)
 

Den svenska jobbsajten >